Resultaten wedstrijd Charleville

Resultaten wedstrijd Charleville

Proficiat aan al onze knallers van dit weekend! In een internationale jazzwedstrijd te Charleville, Frankrijk, waarin alleen een top 3 gekozen wordt, kregen alle deelnemers felicitaties van de jury omwille van het hoge niveau van de wedstrijd.

Dit zijn de resultaten:

Mini:
Anaë zilver
Lena brons

Enfants:
Victoria goud + stage
Ella brons
Elinor + Eowyn ‘prix d’encouragement’

Espoirs:
Alisa unaniem goud + 2 stages
Jantien zilver + stage
Amber + Fleur ‘prix d’encouragement’

Juniors:
Evi goud + 2 stages
Jone brons + stage

Duet :
Julie en Yana: zilver + stage (geen goud uitgereikt)

Proficiat aan de docenten @wilmet aline @maud tielemans @ineke dubois voor de prachtige solo’s, de rest van het docententeam voor de dagelijkse begeleiding en dank aan onze begeleiders, supporters en dank aan de ouders voor het vertrouwen in onze dansstudio!