Summer Ballet Intensive
Project

Summer Ballet Intensive

Deze intensieve stage is bedoeld voor dansers die een hele week ondergedompeld willen worden in een bad van klassiek ballet: verscheidene internationaal gerenommeerde klassieke leerkrachten, verscheidene klassieke lessen zoals barre à terre, technieklessen, pointes-lessen, repertoire-lessen,...

Bootcamps
Project

Bootcamps

Deze stage is bedoeld voor dansers vanaf 9 jaar met enige kennis van dansen. Dansers krijgen overdag minstens 5 uur dansles van bekende en professionele docenten en choreografen. Verscheidene stijlen komen aan bod: modern jazz, hip hop, ragga, modern, contemporain,...

Zomer Dansstages
Project

Zomer Dansstages

Deze stage is bedoeld voor kids tussen 3 en 16 jaar en wordt elk jaar in de zomer georganiseerd. Er wordt de hele dag gedanst, geknutseld en gespeeld olv onze dansdocenten. Op het einde van de week is er een optreden waarbij de kinderen hun dansjes en zelfgemaakte kostuums en decor tonen aan de ouders. Elke dag tussen 8u en 17u is er opvang voorzien.

Workshops
Project

Workshops

Deze worden georganiseerd gedurende het hele jaar door, ook tijdens de zomer, om de danstechnische vaardigheden meer te verdiepen. Grote namen uit de danswereld komen hun vakkennis delen met de dansers in Ballerino.

Dansstages
Project

Dansstages

Deze stages worden georganiseerd gedurende de schoolvakanties tijdens het schooljaar en zijn bedoeld voor kinderen van 3 tot 7 jaar. Er wordt binnen een thema de hele dag gedanst, geknutseld en gespeeld olv onze dansdocenten. De stage zelf gaat door van 9u tot 16u, er is opvang voorzien van 8u tot 17u.