Event

SDC

Deze dansers worden intensiever voorbereid om deel te nemen aan wedstrijden in het circuit modern-jazz. SDC werkt uitsluitend met gastleerkrachten. SDC volgt de vakanties van hogeschool + universiteit. 

Event

Ragga Kids

Tijdens de les ragga wordt elke spier in het lichaam krachtig bewogen… shaken maar!

Event

Hip hop kids

Voor kinderen vanaf 8 jaar die graag alles willen leren dat te maken heeft met de street-cultuur: popping, locking, breakdance,

Event

B4+

Ballet lessen voor kinderen die meerdere uurtjes op de week willen dansen (op pointes). Wie graag wil deelnemen aan de plusgroepen, moet minstens 2 balletlesjes en 2 jazzlessen of 1 jazzles/1 hiphoples volgen

Event

MDC

Deze dansers tussen worden intensiever voorbereid om deel te nemen aan wedstrijden in het circuit modern-jazz. Ze krijgen een extra training op jazztechniek, lenigheid, conditie en tricks, maar vooral leren ze om samen in groep te dansen... synchroon en met gevoel. Aansluiten bij deze groep kan alleen via auditie.

Event

Pre Pro 1

Dit is de wedstrijdgroep voor klassieke dans. Er wordt meer specifiek getraind op moeilijkere passen en combinaties van de klassieke dans. Aansluiten bij deze groep kan alleen via auditie.